Vera van Os

Vera heeft de veelzijdige functie van Allround Marketing Medewerker. Zij is verantwoordelijk voor de grafische vormgeving van onze projecten en houdt zich bezig met het creëeren van interessante, inspirerende en pakkende content. 

vera@zoso.nl / 0492 78 51 03


Blogs geschreven door Vera van Os

Meer verkoopkracht met goede productomschrijvingen in je webshop

Een succesvolle webshop moet niet alleen aantrekkelijke productafbeeldingen en een intuïtieve gebruikersinterface hebben, maar ook overtuigende productomschrijvingen. Productomschrijvingen met verkoopkracht maken het verschil tussen doorklikken en daadwerkelijk bestellen.

Een smoelenboek op je website

Een smoelenboek op je website kan een effectief middel zijn om je bezoekers te helpen bij het onthouden van de namen en gezichten van je medewerkers. Bovendien kan het ook helpen om een persoonlijkere en meer toegankelijke indruk te maken.

Recycle, hergebruik je websiteteksten

Als je met enige regelmaat teksten op je website zet, raken deze na verloop van tijd wat uit de picture. Toch kun je die bestaande teksten nog prima hergebruiken. Lees hier hoe, wat en waarom.

Emoji’s op je website: doen of laten 🤔

Je gebruikt ze vast en zeker al in Whatsapp, Messenger, e-mail, enz. Emoji’s… Maar kun je ze ook op je website gebruiken? En zo ja, waar moet je dan zeker op letten?

Beter gevonden worden met deze 15 online SEO-tools

Search Engine Optimization (SEO) is de veel gebruikte term voor zoekmachine-optimalisatie. Wil jij ook beter gevonden worden door de zoekmachines? Dan kunnen deze tools je helpen.

Profiteer van de gratis WhatsApp Business

Je wilt niet alleen zo goed mogelijk voor je klanten bereikbaar zijn, maar ook zo efficiënt mogelijk werken. Met WhatsApp Business kun je dit wellicht realiseren. Wat kun je met WhatsApp Business en wat zijn de voordelen?

Welke foto’s mag je wel en niet gebruiken op je website?

Je wilt je website illustreren met foto’s. Maar opgelet, je kunt niet zomaar alle foto’s gebruiken. Daaraan zijn allerlei rechten verbonden. Wat moet je weten?

Nieuwe informatieplicht voor webshops

Zoals je weet, ben je verplicht om bepaalde zaken op je website te vermelden. Deze informatieplicht verandert midden volgend jaar. Wat wijzigt er en waarom moet je dat nu al weten?

Eén website platform voor iedereen?

Er wordt momenteel veel reclame gemaakt door aanbieders van kant-en-klare websites die je helemaal naar eigen wensen kunt inrichten. Is dit iets voor jou? Of ben je beter af met een op maat gemaakte website?

Microcopy: veel zeggen met weinig woorden

Met microcopy neem je angsten en onzekerheden bij je websitebezoekers weg. Je schept vertrouwen in jou en jouw diensten of producten. Met als gevolg: meer conversie. Oftewel meer orders, informatie-aanvragen, enz. Hoe zit dat?