Frank Sonnemans

Frank maakt deel uit van het webdevelopment team van Zoso. Dankzij zijn nieuwsgierigheid is hij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Frank is verantwoordelijk voor zowel front-end als back-end toepassingen binnen Zoso. Zijn specialisatie ligt in het schrijven van efficiente back-end codes. 

frank@zoso.nl / 0492 78 51 03


Blogs geschreven door Frank Sonnemans

Wat je over wachtwoorden moet weten

We kennen allemaal het belang van een goed wachtwoord. Maar wat een gedoe steeds. Voor van alles en nog wat moet je tegenwoordig een wachtwoord hebben. En de risico´s worden steeds groter. Wat moet je zeker over wachtwoorden weten?

Achteraf laten betalen in je webshop

Bij consumenten mag je slechts 50% verplicht vooruit (bij bestellen) laten betalen. Je bent dus verplicht om een achteraf betaalmogelijkheid aan te bieden. Hoe zit dat precies en hoe regel je dat?

Een nieuw platform voor Medi-Bakhuizen

Medi-Bakhuizen is een dynamisch administratiekantoor voor diensten in de gezondheidszorg. Al vanaf 1999 biedt Medi-Bakhuizen succesvol een platform aan tussen zorgverleners en zorginstellingen.

Geld verdienen met advertenties op je website

Als je (aardig) wat websitebezoekers hebt, dan kun je overwegen om wat extra’s te verdienen door advertenties van derden op je website te zetten. Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden van de QR-code

Door de Corona-app lijkt de QR-code nu ook bij het grote publiek ingeburgerd. Wat kun jij als ondernemer met die QR-code?

Video is hot, maak je eigen YouTube kanaal

We schreven al eerder over het feit dat video hot is en hoe je zelf een video op je website kunt zetten. Heb je meerdere filmpjes, dan kun je ook een eigen YouTube kanaal beginnen.

Ja, wij werken met Laravel én met CakePHP

Met enige regelmaat krijgen wij de vraag: werken jullie ook met Laravel? We kunnen kort zijn: ja, daar werken wij ook mee! Maar we werken ook met CakePHP. En we willen je best wat meer uitleg hierover geven.

Ben jij al gehackt?

Er zijn 23.000 websites gehackt. Heb jij een van deze websites bezocht/gebruikt? Dan bestaat de kans dat er misbruik kan worden gemaakt van je inloggegevens. Reden om je zorgen te maken?

Met foto’s de zoekresultaten voor je website verbeteren

Foto’s en andere afbeeldingen verbeteren de gebruikersvriendelijkheid van je website. Maar … je website kan er ook beter mee gevonden worden. Waarop moet je letten?

10 tips voor een goed toegankelijke website

Je wilt graag dat je website voor zoveel mogelijk mensen zo goed mogelijk toegankelijk is. Waar moet je op letten?