Smrt.bio

Case: Smrt.bio

Smrt.bio heeft als doel om economische kansen te creëren voor inwoners. Inmiddels is Smrt.bio actief in diverse landen, waaronder Nederland, Engeland, Polen en Zuid Afrika. In april 2016 zijn we gestart in de regio Groningen-Assen en Zuid-Holland. Hieronder staat het resultaat tot op heden.

Quadruple Helix

In De gemeente Groningen werd er geopereerd vanaf de naam 'Zelf aan het werk'. Het platform richt zich op 4 doelgroepen: het individu, de werkgever, het onderwijs en de overheid. Casusvoorbeeld: De Gemeente Groningen wil haar inwoners (de individuen) helpen bij het vinden van een baan. Door haar inwoners en werkgevers vrij toegang te geven tot Zelfaanhetwerk.nl kunnen zij profiteren van deze software. Individuen en bedrijven worden door middel van telefonische aquisitie benaderd om gratis deel te nemen. De 'callcenter-software' is volledig op maat geschreven en geïntegreerd in het platform. Op het platform plaatsen werkgevers hun vacatures, en plaatsen individuen hun c.v.. Smrt.bio onderscheid zich van andere 'vacature' sites, door individuen en vacatures met elkaar te matchen door middel van een algoritme, gebaseerd op persoonlijke interesses, kennis en opleiding. Onder andere kan er de bekende MBTI-test worden ingevuld op een zeer eenvoudige en speelse manier. Mede door de uitslag van deze test wordt er gezocht naar een passende vacature.

All-in-One

Naast de 'vacaturebank', zit er een complete selectie-procedure voor werkgevers in, een organisatie-structuur module voor een beter inzicht, meerdere psychologische testen en een maatwerk CMS voor klanten om het platform white-label te kunnen gebruiken en inrichten.

A wise man once said:

"Nee heb je, ja kun je krijgen.
Neem contact op."