Een nieuwe website voor Medi-Bakhuizen

29 november 2022 • Frank Sonnemans
Medi-Bakhuizen is een dynamisch administratiekantoor voor diensten in de gezondheidszorg. Al vanaf 1999 biedt Medi-Bakhuizen succesvol een platform aan tussen zorgverleners en zorginstellingen.

Dit project voerden wij samen uit met Steenstra Media. Zij verzorgden het webdesign en wij mochten deze ontwerpen tot leven programmeren.

We bouwden voor Medi-Bakhuizen een gloednieuw platform, welke zowel vanuit de zorgverleners als vanuit de zorginstelling of beheerder te bezoeken is. Ieder met zijn eigen functies. Freelancers kunnen hier hun legitimatiegegevens kwijt, facturen terugvinden en openstaande boekingen bekijken. Daarnaast kunnen zij hun eigen beschikbaarheid aanpassen, zodat zorginstellingen zien wie zij kunnen benaderen bij een openstaande dienst. Zorginstellingen kunnen aan de andere zijde van het systeem hun openstaande diensten plaatsen en de tarieven bepalen.

We zorgden voor verschillende automatiseringen in het systeem, zoals het maken en versturen van facturen, het verzamelen van kwartaalcijfers en het controleren van de beschikbaarheid bij het plaatsen van een boeking.

Aangezien het platform dat wij maakten voor Medi-Bakhuizen gevuld is met persoonlijke informatie en uitsluitend is bedoeld voor freelancers in de zorg en zorginstellingen, kun je deze website niet zomaar bezoeken. Wel delen wij graag wat afbeeldingen van ons werk, zonder daarbij gevoelige informatie te delen.

 


mockuper (11).png


mockuper (12).png